Gratis aanmelden

Over Amuse

Over Amuse

Er is gelachen, genoten en geproost. Iemand uit het gezelschap noemt de avond zelfs onvergetelijk. Dat lag niet alleen aan het gezelschap, het lekkere eten en de vriendelijke bediening. De avond klopte, omdat ook de details klopten. Het zijn immers de kleine dingen die van een leuke avond een top-avond en die bijna altijd draaien om het afstemmen van service op de verwachtingen en wensen van de gast. Het gevoel dat je als gast begrepen wordt, dat je krijgt wat je vooraf verwacht had en op het moment dat jij dat wilt, zorgt op voorhand al voor een geslaagde avond. En een topavond voor de gast is een topavond voor de ondernemer.

Amuse, dé gratis horeca-app voor een optimale horecabeleving


Met de Amuse-app krijgen gasten en horecaondernemers een ultieme grip op verwachting en beleving. Geboren uit de gedachte dat de beste verbetering in de details zit, is Amuse dé interactieve entree naar een onvergetelijke horeca- en klantbeleving. Amuse geeft gasten de mogelijkheid om hun avondje uit, van het zoeken van een restaurant tot en met het afrekenen, helemaal naar eigen wens te finetunen. Met deze informatie en de slimme functionaliteiten van de app heeft de horecaondernemer vervolgens de mogelijkheid om de service af te stemmen op de individuele wensen en verwachtingen en zo de gast in nog zachtere watten te leggen.

Amuse is dé app voor en door de horeca die bijdraagt aan een optimale gastbeleving in elke fase van de guest journey en zorgt voor een topavond voor gast, medewerker en ondernemer.

© 2024 Amuse

Amuse is een handelsnaam van Curant B.V., KvK-nummer 17233574