Gratis aanmelden

Zo knal jij gewoon door ondanks het personeelstekort!

Zo knal jij gewoon door ondanks het personeelstekort!

Na twee jaar met coronabeperkingen wil elke horecaondernemer niets liever dan knallen. Een volle zaak, drukte op het terras, gasten die van een fijne beleving genieten. Maar veel zaken kunnen helemaal niet knallen. Sterker, er zijn genoeg voorbeelden van zaken die bewust het aantal beschikbare tafels beperken of zelfs een of meer dagen extra in de week dicht zijn. En dus geen maximale omzetten kunnen draaien. En dat allemaal vanwege het nijpende personeelstekort.

Hoe ontzettend balen is dat? Helemaal als je je bedenkt dat er een eenvoudige oplossing is! “Euh… is er een eenvoudige oplossing?” zul je nu denken. Ja, die is er; de digitale menukaart. Want met een digitale menukaart (en zeker als gasten ook nog met QR code zelf kunnen bestellen):


  • Hoeft de bediening minder “onnodig” naar tafels te lopen,
  • stijgt de efficiency van de bediening met gemiddeld 30%,
  • en heb je dus minder mensen nodig voor hetzelfde aantal gasten,
  • die zelfs meer tijd over houden om aan de gast te besteden.


En als je je dan bedenkt dat je op Amuse GRATIS je eigen restaurantpagina kunt aanmaken met jouw digitale menu- en drankkaarten en andere mogelijkheden zoals bestellen via QR, dan is het toch zonde om het aantal zitplaatsen in jouw zaak te beperken, of gasten langer te laten wachten of een dag of twee extra in de week dicht te gaan? Meld je vandaag nog aan, dan kun je er morgen al mee aan de slag!


Meer info over de functionaliteiten van Amuse vind je via deze link.

Amuse is dé app voor en door de horeca die bijdraagt aan een optimale gastbeleving in elke fase van de guest journey en zorgt voor een topavond voor gast, medewerker en ondernemer.

© 2024 Amuse

Amuse is een handelsnaam van Curant B.V., KvK-nummer 17233574