Gratis aanmelden

Amuse op Horecava 2023

Amuse op Horecava 2023

De wereld van buitenhuis eten, drinken en slapen is sterk aan verandering onderhevig. Voor horecaondernemers is het noodzakelijk om continu in te spelen op het veranderende consumentengedrag. Dit is waar het TrendLAB om draait. En daar zijn we met Amuse ook bij. Specifieker, we faciliteren de Table Talks waar jij ook bij kunt zijn!

Table Talks voor Small conversations, Big Impact


Op het TrendLAB staan organisaties vanuit de foodservice branche die door middel van co-creaties een weergave van actuele thema’s geven. Via ondernemersverhalen, inhoudelijke sessies en trendtours word je als bezoeker meegenomen in de nieuwste thema’s, producten, oplossingen, diensten en ontwikkelingen binnen de branche, maar je leert ook gelijk hoe je deze trends in eigen organisatie toepast. Je wordt bewust van veranderend consumentengedrag en ontdekt hoe je met jouw organisatie kwalitatief inspeelt op de gast van morgen.


Kom vooral ook langs tijdens de lunch, want dan verschijnt twee of drie keer per dag de pop-up lunchtafel “Table Talks” voor Small conversations, Big Impact. Een tafel met verrassende sustainable aankleding, bijzonder eten en goede gesprekken onder leiding van een moderator. En wat leuk is, je kunt er alleen via Amuse een plekje reserveren! Wil jij aansluiten bij een Table Talk? Reserveer dan een plekje via Amuse. Let op, het aantal plekken is beperkt en vol = vol.


Waar vind je de Table Talks?


De pop-up lunchtafel Table Talks vind je in hal 6 bij het Trendlab. Zie ook bovenstaande plattegrond.


Kaartje nodig voor de Horecava?


Heb je nog geen kaart voor de horecava? Geen enkel probleem! We hebben gratis kaarten voor je! Die kun je hier aanvragen.Zien we je daar?


Remco van BurenAmuse is dé app voor en door de horeca die bijdraagt aan een optimale gastbeleving in elke fase van de guest journey en zorgt voor een topavond voor gast, medewerker en ondernemer.

© 2024 Amuse

Amuse is een handelsnaam van Curant B.V., KvK-nummer 17233574