Gratis aanmelden

Amuse op BBB Maastricht 2022

Amuse op BBB Maastricht 2022

Van 10 tot 12 oktober vindt de BBB Maastricht plaats en Amuse is erbij! En wel op het 110 vierkante meter TIPPR no waste plein. Een plein vol innovatieve oplossingen die de horeca kunnen helpen op het gebied van duurzaamheid en waste-control. En we nodigen je van harte uit als onze gast om ook langs te komen voor een dosis inspiratie, gezelligheid en borrels&bites. En natuurlijk om ook van de inspirerende sprekers, verrassende gerechten en dranken en meer op de rest van de BBB te genieten.

Gratis naar BBB Maastricht met Amuse


Als Amuse nodigen we jou van harte uit om onze gast te zijn op het TIPPR no waste plein tijdens BBB Maastricht. Dan vertellen we je graag hoe je met Amuse kunt werken aan no time to waste, no money to waste en no food to waste. Zien we je daar?


Meld je gratis via deze link aan.


Over het TIPPR no waste plein


Op het TIPPR no waste plein worden gedurende BBB Maastricht praktische tips gedeeld en vind je innovatieve oplossingen die de horeca kunnen helpen op het gebied van duurzaamheid en waste-control. En dan gaat het niet alleen om voedselverspilling maar ook over het verlagen van kosten en besparen van tijd. En natuurlijk wordt het elke dag een feestje op het TIPPR plein!


Naast Amuse zijn er een aantal andere mooie no waste partners te vinden op het TIPPR Plein:


  • Amuse: Deze no waste partner helpt de horeca tijd te besparen in de guest journey. Van het zoeken & vindbaar zijn tot een efficiënte servicebeleving met de juiste aftersales. 
  • J.J. Darboven: Verantwoordelijk is één van de belangrijkste uitgangspunten van J.J. Darboven door duurzaam te handelen. Als familiebedrijf staan ze voor kwaliteit, stabiliteit en betrouwbaarheid.
  • The Good Wines: Deze 100% biologische & vegan wijn is meer dan alleen lekker. The Good Wine wil samen impact maken door met elk verkochte fles wijn 750 liter schoon drinkwater te leveren aan communities in Afrika.
  • Dorst Cocktails: Cocktails on tap voor de perfect serve, steeds opnieuw. De cocktails worden zorgvuldig gemixt in het atelier van Dorst. Hierdoor tap je in de horeca dus glas na glas dezelfde kwaliteit en bespaar je een hoop tijd.
  • Alto shaam: Bereiden met Alto Shaam apparatuur is 2 x sneller en 4 x efficiënter. Bespaar op energie, personele inzet en inkoop door hun efficiënte apparatuur. Daarnaast zijn de apparaten multi-inzetbaar en voorkom je daarmee waste.
  • Hydro Sano – Ecotapwater: Een duurzaam alternatief voor mineraalwater in flessen. Het is ideaal voor als je wil bijdragen aan een gezonder milieu én een gezonde omzet. Daarnaast steun je hiermee direct een goed doel. 
  • Zijerveld: Tijdens de BBB presenteert Zijerveld De Rotterdamsche Oude. Deze kaas heeft alle tijd gekregen om te rijpen om de heerlijke smaken en aroma’s maximaal tot ontwikkeling te laten komen.
  • Meatless Farm: De behoefte naar vegetarische en plantaardig is hoger dan ooit. Het plantaardige assortiment van Meatless Farm ziet eruit als vlees, bakt als vlees en smaakt als vlees maar het is veel beter, voor je gasten én de planeet.
  • Wholy greens: Groenten eten was nog nooit zo leuk met de pasta van Wholy Greens die voor 50% gemaakt is van (rest)groenten, rijk is aan vitamines, eiwitten en vezels. Duurzaam en heerlijk! 
  • QIOX: Het personeelstekort kan niet opgelost worden maar de digitale zelfservice assistent(e) van QIOX helpen de horeca wel om efficiënter te werken.


Kortom, meer dan genoeg om ook een bezoekje te brengen aan het TIPPR Plein op de BBB Maastricht.

Amuse is dé app voor en door de horeca die bijdraagt aan een optimale gastbeleving in elke fase van de guest journey en zorgt voor een topavond voor gast, medewerker en ondernemer.

© 2024 Amuse

Amuse is een handelsnaam van Curant B.V., KvK-nummer 17233574